Ny CD med Joy Delivered
 

Joy Delivered har indspillet en cd med 10 originale retro-soul´n spirit skæringer - svedigt sunget af trioens 3 diva(n)er over 40, med noget på hjerte. Albummet hedder "Love" og er produceret af Mads B. B. Krog.

Ved udgivelsen d. 30 september 2011 startede Joy Delivered en sangstafet, hvor nummeret "I Believe in Love" vil turnere Verden over. Noder og baggrundsmusik sendes til forskellige kor rundt på kloden. Korene synger deres udgave af nummeret, videooptager seancen og lægger det på YouTube. Til foråret 2012 bliver alle de uploadede udgaver klippet sammen til ét nummer.

Alt overskud fra downloads af Joy Delivereds sang "I believe in love" vil gå til UNICEF.

Vi vil gerne fokusere på hvad vi mennesker verden over har til fælles, frem for de forskelligheder som skaber splid. I vores globale landsby har alle behov for mad, husly, adgang til skoler og lægehjælp, for at kunne leve en tryg og kærlig tilværelse. Vi oplever glæder og sorger, smerte og lykke, kender savn og længsel. Har vi fokus på hvor ens vi i grunden er, kan vi lettere glædes over hvor forskelligt vi udfolder os.

Stafetten er en "up-sang", hvor vi kan glæde os over at synge sammen…. på tusind måder.

Joy Delivered er:
Katharina Baetz Rubin: vokal/komponist/tekstforfatter
Mette Gjørup: vokal
Ane Kramme: vokal

På Cd'en medvirker:
Mads B. B. Krog: keys/programmerede trommer, bas, keys
Kasper Daugaard:keyboard/bas
Steen Kyed: guitar
Daniel Fridell: keyboard/guitar, programmerede trommer
Peter Marot: trompet

Ring til os på 50919156 for yderligere information.

Lyt til musikken